El menú del Riberies

Entrants

Amanida de tomata, formatge feta, olivada negra i oli d’alfàbrega

Amanida de salmó fumat, sèsam i maionesa d’alvocat i llimona

Amanida de pernil d’ànec amb faves baby confitades amb Mòdena

Carpaccio de peus de porc amb vinagreta de Mòdena i pinyons

Carpaccio de bou amb encenalls de parmesà

Gaspatxo casolà de remolatxa i fruits del bosc

Tallarines amb salsa de formatge parmesà, ànec saltat i trufa

Ous al plat amb xoriço del Pallars i tomàquets confitats

Rissoto de gambes, alls tendres confitats i formatge de Parma

Pernil ibèric i pa amb tomata  Suplement 4€

Civet de pop amb ceps i picada catalana

 

Segons

Bacallà rostit al forn i gratinat amb all i oli negre Suplement 6€

Llobarro a la Donostiarra amb refregit d’all i pebre vermell

Galtes de porc estofades lentament amb assortiment de bolets i oporto

Confit d’ànec a la taronja amb peres al vi negre

Cua de bou guisada com antuvi a la  salsa de vi negre

Cuixa de xai rostit al forn i lacat amb soja i mel

Filet de vedella amb foie a la planxa i salsa demiglace  Suplement 6€

Entrecotte de vedella a la graella sobre llit de patata rostida i sal maldón  Suplement 4€

Espatlla de corder rostida lentament amb trumfes a la panadera  Suplement  6€

 

Les postres

Brownie de xocolata amb nous i gelat de vainilla

Pastís de formatge fresc amb fruits del bosc

Amanida de fruites naturals de temporada

Filiberto tradicional del Pallars

Tatín de poma amb un toc de canyella i nata líquida

Gelat de ratafia i nous sobre compota de poma  amb sucre “moscovat” i vainilla

Crema de la fruita de la passió i mango amb gelat de mató

Pinya natural del Carib amb gelat de dolç de llet

 

Beguda no inclosa

REF: El menú del Riberies // Stock: Disponible

16 €

IVA incluído