Empreses

 

Els proposem degustar una cuina innovadora per reprendre forces durant la jornada de feina o d’activitat. Els recomanem els “Dinars de feina”, ràpids i més lleugers, perquè puguin tornar ràpidament a la feina.

Per als sopars, dinars de clausura o sopars de gala, els recomanem els nostres Menús Degustació, que els proporcionaran un deliciós banquet a la seva tria i que combinen totes les nostres especialitats.

Així mateix, l’hotel disposa de salons privats amb capacitat per albergar-hi de 12 a 140 persones.

 

els detalls

Coneixedors de la importància dels detalls, la nostra cura en l’elaboració i el gust en la presentació faran que gaudeixi doblement del seu plat.

 

qualitat

Cuina tradicional de muntanya amanida amb tocs de cuina d’autor que cerquen en les millors matèries primeres i mitjançant la seva curosa elaboració la base per a un plat d’altura.___

 

Empreses / Convencions / Incentius

L’Hotel Riberies és el marc perfecte per a la celebració de reunions, presentacions, convencions i esdeveniments de tot tipus.

Un agradable espai reservat per donar servei a trobades empresarials i reunions socials. La versatilitat de l’espai i de l’equipament permeten adaptar la sala a les necessitats de cada esdeveniment, tant per a grups petits com grans.

SALA BIUSE (70 m2 - 60 pax.)   SALA RIBERIES (20 pax.)

Equipades amb:Projector / transparències,PC / Vídeo / TV DVD,Fleep charp,Fotocopiadora,Wi-Fi i ADSL,Servei d’hostesses

Allotjament + Esmorzar (Show-cooking) 77€/pax en habitació doble

Suplement en DUI  29.70€

Menús a partir de: 27.5 €/pax.

Degustacions a partir de: 38.5 €/pax.

Coffe breack (dolç i salat) a partir de 13.2€ 

Sala Biuse  165 €, (tot el día)

Sala Riberies  82.5 € (tot el día)

Garatge amb reserva prèvia. Pagament directe:  11€